Conference League

Μαρέσκα: «Δεν ήταν όσο εύκολο δείχνει το σκορ, είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα»

Μετά τη νίκη της Τσέλσι επί του Παναθηναϊκού με 4-1, ο προπονητής των «μπλε», Έντσο Μαρέσκα, τόνισε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Ο Παναθηναϊκός δήχθηκε μία σκληρή ήττα στο καταπράσινο ΟΑΚΑ από την ανώτερη Τσέλσι με 4-1 (24/10), για τηΝ 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Ιταλός τεχνικός, Έντσο Μαρέσκα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του απέναντι στο «τριφύλλι», ενώ εξέφρασε τη χαρά του για την εμφάνιση ολόκληρης της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έντσο Μαρέσκα:

«Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά, στην συνέχεια κατορθώσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και εν τέλει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να νικήσουμε. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το σκορ, είχανε μια ευκαιρία στο 2' που αν έμπαινε θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και ήταν πραγματικά μια δύσκολη νίκη».

Για τον Μούντρικ και τον Φέλιξ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και για εκείνους αλλά και για όλη την ομάδα γιατί δεν άλλαξε η ταυτότητα παρότι τις πολλές αλλαγές».

Για το αν αποδέχεται τον όρο του φαβορί για την κατάκτηση του Conference League: «Αυτή την στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι να προκριθούμε από την League Phase, μετά θα δούμε όλα τα άλλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x